Koronavirüste son durum: İşte Türkiye ve dünyada vaka ve ölü sayısı

Türkiye'de 29 Mart itibarıyla koronavirüs taşıdığı tespit edilen kişi sayısı 9 bin 217'ye yükselirken, can kaybı da 131'e ulaştı. İşte Türkiye ve dünyada vaka ve ölü sayısı

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve kısa sürede küresel salgın haline dönüşen corona virüsü (Covid-19) ile ilgili Türkiye ve dünyadan son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Corona virüsü vaka sayısı ile ilgili dünya genelinde yetkililer bilgilendirmelerine devam ederken, son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklama ile birlikte Türkiye'de kaç kişide koronavirüs'ün tespit edildiği açıkladı. 29 Mart akşam üzeri yapılan açıklama ile birlikte Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı 9217 olurken, koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirenlerin sayısı da (ölüm sayısı) 131'e yükseldi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!