Koronavirüs aşı sırası kimde? Hangi yaşa aşı vuruluyor?

Ülke genelinde uygulanan tam kapanma kısıtlamalarının bitmesiyle birlikte en çok merak edilen konulardan biri de "Koronavirüs aşı sırası hangi grupta?" sorusunun cevabı oldu. Küresel Covid-19 salgınıyla mücadelede aşı süreci herkes tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan koronavirüs aşı takvimini merak konusu oldu. Aşı sırası sorgulama nasıl yapılır, kimler aşıda öncelikli? E-devlet ile e-Nabız giriş nasıl yapılır?

Aşılanıp aşılanmayacağımızı ya da sıranın bize gelip gelmediğini nasıl öğreneceğiz? diye merak edenler, E-Nabız sisteminden ya da 2023'e 'Aşıla' yazıp SMS atarak öğrenebileceksiniz. Aynı zamanda hastaneye gelemeyen vatandaşların evlerine gidilerek aşı uygulaması gerçekleştirilecek.

E NABIZ SİSTEMİ İÇİN:

E-NABIZ SİSTEMİ GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında Kuruluş Osman'da Osman Bey’in hedefinde Mekece kalesi var Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin