Korona, Dünya Sağlık Örgütü'nün merkezine girdi

Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) bir çalışanı üzerinde yapılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.Kaynak: Korona, Dünya Sağlık Örgütü'nün merkezine girdi

Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) Cenevre'deki genel merkezinde çalışan bir kişide yeni tip koronavirüs tespit edildiği bildirildi. Bir kaynak DSÖ çalışanının işe en son 5 Mart’ta geldiğini, ertesi gün belirtiler göstermeye başladığını anlattı.

Hasta kendi kendini izole etti ve gereken tıbbi yardımı aldı. Hastayla doğrudan teması olan kimsede henüz Covid-19 belirtileri tespit edilmedi.

Buna rağmen DSÖ, Cenevre’de yer alan tüm uluslararası kurumlara, örgütün hastanın temas ettiği tüm kişileri tespit etmek için çalışma başlattığı yönünde bilgi gönderdi.

Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle