Korkunç kazada iki uçak havada çarpıştı 8 kişi hayatını kaybetti!

Amerika'da turist taşıyan iki uçak havada çarpıştı. Idaho eyaletinde gerçekleşen olay sonrası uçaklar göle düşüp batarken, çarpışması sonucu 3’ü çocuk, 8 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

ABD’nin Idaho eyaletinde iki küçük deniz uçağının havada çarpışmasıyla 8 kişinin hayatını kaybetti.

Kazada ölenlerin ikisinin cansız bedenlerine ulaşıldığı diğer 6 kişinin için ise arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

ÇARPIŞMA SONRASI GÖLE DÜŞTÜLER
Kootenai ilçe Şerif ofisinden yapılan açıklamada ”Coeur d’Alene Gölü üzerinde iki uçakta bulunan yolcu ve mürettebatın kaza sonrasında hayatını kaybettiğini, Uçaklar çarpıştıktan sonra kısa sürede battığını, iki kişinin cesedine ulaşıldığı, diğer altı kişiyi arama ve kurtarma çalışmalarına devam edildiğini" açıkladı.

Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle