Konyaspor otobüsüne Trabzon'da taşlı saldırı!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor’a konuk olan Atiker Konyaspor’u desteklemek için maçın oynanacağı Trabzon’a 15 otobüsle giden yeşil-beyazlı taraftarı taşıyan araçlar saldırıya uğradı. Maçın oynandığı stada parkedilen otobüslerden 5’inin camları maç başlamadan önce kırıldı.

Atiker Konyaspor’dan yapılan açıklamada saldırı kınandı. Açıklamada, “Trabzon maçı öncesinde deplasman otobüslerimizin camları stadyum içinde kırılmıştır. Olayın bizzat içinde olanları ve önlem almayanları şiddetle kınıyoruz“ denildi.

Saldırı taraftarın tepkisini çekerken, Trabzon’dan Konya’ya sürecek yaklaşık 900 kilometre yolculuğun kırık camlı otobüslerle yapılacağı öğrenildi. 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum