Konyaspor haftalar sonra Kayseri'yi yendi

Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Konyaspor, sahasında Kayseri'yi 2-0 mağlup etti. 5 maç sonra galibiyet hasretini dindiren yeşil-beyazlı ekip puanını 17'ye yükselterek 5. sırada kaldı. 16.00 seansının bir diğer maçında da Gaziantep FK, sahasında Giresunspor'la 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Konyaspor, sahasında Kayserispor'la karşılaştı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

Konyaspor gelecek hafta Fenerbahçe'yle karşılaşacak
Konyaspor'un gollerini 8. dakikada Serdar Gürler ve 45+1. dakikada Hadziahmetovic kaydetti. 5 maç sonra kazanan yeşil-beyazlı ekip puanını 17'ye yükselterek 5. sırada kaldı. Konyaspor, gelecek hafta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kayserispor ise Karagümrük'ü ağırlayacak.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Askerlik sevk başvuru tarihi ne zaman? Sevk belgesi nasıl alınır?