Süper Lig

Konyaspor: 2 - Başakşehir: 1

Süper Lig'in 2. haftasında İttifak Holding Konyaspor, konuk ettiği Medipol Başakşehir'i geriye düşmesine rağmen 2-1 yenmeyi başardı.

Süper Lig 'in 2. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadelede gülen taraf ev sahibi ekip oldu. 

 Deplasman ekibi 45+1. dakikada Youssouf Ndayishimiye ile 1-0 öne geçti. Yeşil beyazlılar bu gole 51. dakikada Endri Çekici ve 87. dakikada Sokol Cikalleshi ile cevap verdi ve sahadan 2-1 galip ayrıldı. cevap verdi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Konyaspor, 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltti. İlk hafta maçında Aytemiz Alanyaspor 'a mağlup olan Medipol Başakşehir, 2 hafta sonundahenüz puanla tanışamadı.

Konyaspor-Başakşehir ilk 11'ler:

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Amir, Soner, Endri Cekici, M'Poku, Bytygi, Cikalleshi.

Başakşehir: Volkan Babacan, Caiçara, Duarte, Ravil Tagir, Lima, Youssouf, Tolga Ciğerci, Zulj, Aleksic, Deniz Türüç, Guldbransen.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı hangi tarihte, saat kaçta yapılacak?