Konya'da şiddetli kar yağışı! Komşu illerle olan kara yolları kapandı

Konya’yı yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma vurdu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle şehri komşu illere bağlayan Ankara, Adana, Antalya, Afyonkarahisar ve Aksaray kara yolları ulaşıma kapandı. Yollar kapandığı için otobüslerin geçişine de izin verilmedi. Bu nedenle yolcular, şehirlerarası otobüs terminalinde bekletilmeye başlandı. Öte yandan kent genelinde 22 ilçede yüz yüze eğitime ara verildi.

Konya'da yoğun kar yağışı kent genelinde etkisi sürdürmeye devam ediyor. Kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle kenti komşu olan bağlayan Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya'ya bağlayan kara yolları ulaşıma kapandı. Isparta kara yolunda ise TIR, otobüs ve kamyonların geçişine izin verilmedi. Kentte sadece Konya- Karaman kara yolu ulaşıma açık tutuluyor.

En güzel resimli duygusal Anneler Günü mesajları 2024 Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hafta finaline sevilen sanatçı Mehtap Yılmaz damga vurdu  Şahane Hayatım’da Didem Şebnem’e karşı büyük bir zafer kazanıyor!