Konya Tuzlukçu'da şiddetli deprem

KONYA'nın Tuzlukçu ilçesinde şiddetli bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak duyururken; Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde saat 18.51'de deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD'dan yapılan açıklamada depremin 4.7 şiddetinde olduğu ve çevredeki birçok ilden hissedildiği kaydedildi.

7 KM DERİNLİĞİNDE MEYDANA GELDİ
Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada ise depremin merkez üssünün Mevlütlü - Tuzlukçu olduğu belirtildi. Depremin şiddetinin 4.5 olduğunu kaydede Kandilli, derinliğin 7.01 km olduğunu aktardı. Deprem sonrası herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı duyuruldu.

Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle