Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşine dev hediye

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapmaya devam ediyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum'dan mağaza kiraladığı iddia edildi.

Geçen günlerde Cennet Koyu'ndaki Loft'tan bir ev bakan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in Bodrum'dan mağaza kiraladığı konuşuluyor. 

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; mağaza bakmasının nedeni butiği olan Başak Dizer'in burada markasının bir şubesini açmak istemesi. 

İkili, aylık kirası yaklaşık 20 bin TL olan mağazayı kiralarsa Dizer, hemen dekorasyona başlayacak. Yıllardır Yalıkavak'taki evlerinde tatil yapan ünlü çift, bu sene de Tilkicik Koyu'ndaki lüks bir villada tatillerini geçirdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un Bodrum'daki bir diğer evinde ise şu an ailesi konaklıyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!