Kiralık otomobillerle 70 kişiyi 150 bin lira dolandırdı!

BARTIN'da, kiraladığı otomobilleri sosyal medyadan satışa çıkarıp, kaparo alarak 6 ilde yaklaşık 70 kişiyi 150 bin TL dolandıran O.I. (29), tutuklandı.

BARTIN'da yaşayan O.I., iddiaya göre başka illerden kiraladığı otomobilleri, sosyal medyadaki gruplardan ve ilan sitelerinden kendi aracıymış gibi ilan vererek satışa çıkardı. O.I., düşük fiyatlar isteyerek satışa çıkardığı otomobiller için kaparo alıp kendi hesaplarına yatırılmasını sağladı. Parayı alan O.I., ardından paylaştığı fotoğrafları, iletişim ve hesap numaralarını değiştirdi.

Mersin, Niğde, Mardin, Kocaeli, Aksaray ve Şanlıurfa'da bulanan yaklaşık 70 kişiyi, 150 bin TL dolandırdığı tespit edilen O.I. şikayet üzerine Bartın İl Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan O.I.'nın evinde ve otomobilinde yapılan aramada kullandığı bilgisayar, flash bellek, banka dokümanları ve banka kartları ele geçirildi. Birçok kez dolandırıcılık yapıp yakalandığı ve adli kontrol şartıyla serbest kaldığı tespit edilen O.I., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.


Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları! Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle