' Kimsesizler ' dizisi tüm Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Kımsesızler dizisi dram konusu ile eylül ayında Fox Tv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkacak. Çocuk oyuncuların çoğunlukta olacağı dizisi oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün gibi yetenekli çocuk oyuncular yer alacağı bir dizi olacak. İşte dizinin tüm oyuncu kadrosu..

Kimsesizler Dizisi Konusu: Dizide kimisi annesi babası onu istemediği için kimi daha annesini babasını tanımadan kaybettiği için yetimhanede kalmak zorunda.

Bu kimsesizler yurdunda sıkı kurallar ve soğuk bakışlar var. Sevgi ve ilgi ne yazık ki yok; ancak çocuklar yetimhanede cesurca ve bir birlerine sığınıp dayanarak yaşamlarını sürdürmeye devam ediyorlar.

Kimi çocuk zorluk gördüğü için güçlü bir yapıya sahipken kimisi de yeni düşmüş yetimhaneye ve çok ürkek ancak hepsinin ortak bir gayesi var yaşamak; çok şey istemiyorlar tek istedikleri şey sevgi ile büyümek.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!