Kimse Bilmez 5.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Kimse Bilmez 5.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kimse Bilmez 5.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü 9 Temmuz Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Kimse Bilmez 5.Bölümde de ekrana kitleyecek

KİMSE BİLMEZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali, Sinan'ı vuran kişi olarak karakola götürülür. Ali, artık Sevda'nın gözünde kardeşini vuran adamdır. Sevda'nın Ali'ye beslediği hisler nefrete dönüşmüştür. Ali önce nezaretten çıkmalı, sonra kendisini aklamalıdır.

Ali'yle Sevda'yı ayırmayı başarmış olan Uygar'sa, Sevda'ya yakınlaşmanın yollarını aramaktadır. Aradığı fırsat ayağına gelir. Köksal'ın Ali'den korktuğunu fark eden Uygar bunu kullanarak sürpriz bir hamle yapar. Ali'yse, Sinan'ı vuran Kepçe'nin peşine düşer. Ali, kendini aklayabilecek mi?

Öte yandan, Pilot Sinan'ı vuranın Ali olduğunu düşünmektedir. Bundan dolayı Ali'nin peşine düşmüştür. İki kardeş, kardeş olduklarından habersiz ölümüne bir kavgaya tutuşur. Ali ve Pilot kardeş oldukları gerçeğini öğrenebilecekler mi? Bütün bunlar olurken Köksal'ın Hayriye'ye yaptığı itiraf her şeyi değiştirecektir.

KİMSE BİLMEZ SON BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle