Kimse Bilmez 3.Bölüm Fragman İzle (Önizleme)

 Kimse Bilmez 3.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kimse Bilmez 3.Bölüm Önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü 25 Haziran Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Kimse Bilmez 3.Bölümde de ekrana kitleyecek

KİMSE BİLMEZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali, Sevda'yı Uygar'ın elinden kurtarırken yaralanır. Sevda'yla birlikte Ali'nin yurttan hocası olan Tuğrul Baba'nın evine sığınırlar ancak Pilot ve Uygar peşlerindedir. Üstelik Uygar, Ali'nin yaralı olduğunu bilmektedir ve bunu fırsata çevirmeye kararlıdır. Uygar, Ali'yi bulmak için Hüdaverdi'yi konuşturmaya karar verir. Ancak hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır.

Pilot'un Duygu'ya aşkı ilerlerken Duygu, Sevda'yı Ali'nin yanından ayırma telaşındadır. Bu amaçla yaptığı hamle Ali'yi büyük bir tehlikeye sürükler. Ali, Pilot ve Uygar'la yeniden karşı karşıya gelip tövbesini bozmanın eşiğine gelir. Öte yandan, Ali'nin, Sevda'yı evine bırakması kimsenin bilmediği büyük sırrın kapılarını aralayacaktır.

KİMSE BİLMEZ SON BÖLÜM İZLE

Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 13.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 137.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle Üç Kız Kardeş 84.Bölüm Fragmanı izle (Final) Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle