Kimse Bilmez 2.Bölüm Fragmanı İzle

 Kimse Bilmez 2.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kimse Bilmez 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü 18 Haziran Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Kimse Bilmez 2.Bölümde de ekrana kitleyecek

KİMSE BİLMEZSON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kimse Bilmez, star olma hayalleri kuran, çok güzel ve hayat dolu bir kız olan Sevda'nın, esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali'yle sıra dışı aşkının hikayesidir.

Sevda, o gün bir markanın yüzü seçilmiş ve yıldız olma hayallerine yaklaşmıştır. Artık her şeyin yolunda gideceğini zannederken beklemediği bir haberle sarsılır. Kardeşinin Pilot adında acımasız bir mafyanın eline geçtiği ve para bulmazsa öldürüleceğini öğrenir. Sevda, kardeşini kurtarmak için kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan Uygar Sarıkaya'dan para ister. Ancak hiç beklemediği bir teklifle karşılaşır. Başka bir çözüm bulamayan Sevda kardeşini kurtaracak parayı alıp kaçar ama sonunda sıkışır. Gidecek bir yer bulamaz ve Sevda'nın kaçışı Ali Hüroğlu'nun evinde sonlanır.

Yaptığı iyiliklerle "Ali Hoca" olarak ünlenen Ali'nin hayattaki tek amacı, kayıp kardeşini bulmaktır. Ali ve Sevda yakınlaşırken, Uygar'ın, Sevda'dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Uygar'ın planlarında yüzünden, Ali'nin kayıp kardeşiyle karşılaşması hiç de hayal ettiği gibi olmaz.

Öte yandan Sevda'nın Ali'ye olan ilgisi korkunç bir sırrın kapılarını aralar. Bu sır Sevda'yı Ali'ye imkansız kılmaktadır.

KİMSE BİLMEZ SON BÖLÜM İZLE

Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 674.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle