Kim Kardashian makyajsız ve yalın ayak!

Her zaman adından söz ettirmeyi başaran Kim Kardashian, makyajsız ünlüler akımına uydu. Kardashian'ın makyajsız hali dikkatleri üzerine çekti.

Kıyafetleri, makyajı ve tarzıyla her zaman adından söz ettirmeyi başaran ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, ailece çıktığı Kosta Rika tatilinde makyajsız görüntülendi. Kardeşi Kourtney Kardashian ile birlikte akşam yemeğine çıkan Kim Kardashian, şık kıyafetiyle ama yalın ayak dolaşması ve makyajsız haliyle dikkat çekti.

Her zaman bakımlı haliyle bilinen Kardashian'ın şık stiline rağmen makyajsız olması, dikkat çekmek için yeni bir yöntem olarak yorumlandı.

Kendi adına makyaj ürünleri markası da bulunan 38 yaşındaki Kardashian, makyaj stiliyle hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Ünlülerin makyajsız fotoğraf paylaşma akımı ise dur durak bilmeden devam ediyor. İşte makyajsız halleriyle paylaşım yapan bazı ünlüler...

Bergüzar Korel

Ebru Gündeş

Çukur'un Karaca'sı Ece Yaşar

Yeşim Ceren Bozoğlu

Pelin Akil Altan

Hadise

Gülşen

Ece Dizdar

Hazar Ergüçlü

Beren Saat

Jennifer Lopez

Adele

Serel Yereli

Hande Ataizi


Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak! Burdur’da korkutan deprem! Son dakika depremler Göztepe, toplamda 30 sezon yer aldığı Süper Lig'e 6. kez döndü!