Kılıçdaroğlu savcılara seslendi: 'Kalbiniz bu ülkeniz için atıyor'

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Bu ülkenin namuslu savcılarına son kez sesleniyorum'' dedi.

Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda, İzmir'de öldürülen Deniz Poyraz hakkında konuşurken, ''Bu gece namuslu savcılara son kez sesleniyorum. İstiyorlar ki bu ülkede hiçbir genç kalmasın. Kaçan kaçsın, kalan da ölsün. Kahvaltı yaparken Deniz'i öldürdüler sevgili halkım, katlettiler kızımızı. O yüzden namuslu savcılarımıza son kez sesleniyorum. Biliyorum, azınlıkta kalsanız da hala vatansever olanlarınız var, hala oradasınız. Partileştirdiler savcılıkları ama hepinizi hala bitiremediler. Az kaldınız ama hala kalbiniz bu ülkeniz için atıyor. Biliyorum, bu talebim tüm emeğinize mal olabilir. Sürebilirler sizi, men edebilirler mesleğinizden. Ama aynı zaman da biliyorum ki içiniz içinize sığmıyor.

Siz bu ülkenin evlatlarısınız. Atatürk'ün ruhu hala içinizde yaşıyor. Bu ülkenin namuslu evlatları, vaktimiz hızla daralıyor. Soruşturma açmazsanız, daha çok provakasyonla karşı karşıya kalacak ülkemiz. Daha çok canına kıyılacak Denizler'in. Unutmayın, dünyada bizi 'haydut devlet' konumuna düşürmek isteyen düşmanlarımız var. Onların dümenine sizde istemeden su taşımak olacaksınız.

Onların dümenine su taşıyan, kırk haramilere susarak sizde destek olacaksınız. İlk soracağınız soru, '10 milyon euroyu Ankara'da kimin için istediler?' işte bu soru, sizi Deniz'in katillerine kadar da götürecek'' diye konuştu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 29.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!