Khabib ile Ronaldo'nun o anlarına yağmur gibi beğeni yağdı

UFC kafes dövüşünün efsane isimlerinden Khabib Nurmagomedov ile Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kafa kafaya geldiği anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Khabib Nurmagomedov o anları hesabından paylaşırken, "O şimdiye kadarkilerin en iyisi" notunu düştü.

Harika bir kariyerin ardından emekli olan ünlü dövüşçü Khabib Nurmagomedov, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'yla bir araya geldi. Yakın arkadaş oldukları bilinen ikilinin çektikleri video sosyal medyada gündeme oturdu.

 "İŞİNİ YAPMAYA DEVAM ET ŞAMPİYON"
Ronaldo'yla kafa kafaya geldikleri anı Khabib, "O şimdiye kadarkilerin en iyisi. İşini yapmaya devam et şampiyon, dünyadaki milyonlarca insana ilham veriyorsun" notuyla paylaştı.

17 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! 2024 MEB Bursluluk sınavı sonuçları (İOKBS) nereden sorgulanır? Tasarruf Tedbirleri Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmenlik Meslek Kanunu çıktı mı? Dışişleri'ne yeni atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı 28 Şubat davası sanıkları cezalarını affetti!