Kendi ölümünü dahi bilen kahin üçüncü dünya savaşının tarihini söyledi!

Maden arayıcısı olarak çalışan Alman doğumlu Alois Irlmaier, kendi ölümü de dahil olmak üzere pek çok yaşanan olayı tahmin etmişti. Bunun ardından büyücü olarak suçlanan Alois Irlmaier, üçüncü dünya savaşıyla ilgili tahminlerde de bulunmuştu.

Kendi ölümünü dahi bilen kahin üçüncü dünya savaşının tarihini söyledi! Maden arayıcısı olarak çalışan Alman doğumlu Alois Irlmaier, kendi ölümü de dahil olmak üzere pek çok yaşanan olayı tahmin etmişti. Bunun ardından büyücü olarak suçlanan Alois Irlmaier, üçüncü dünya savaşıyla ilgili tahminlerde de bulunmuştu.

3. dünya savaşı ile ilgili uzun bir açıklama yapan 1959 yılında hayatını kaybeden kahinin dünyada yankı bulan sözlerini görmek için haberin galerisini tıklayın


Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle 30 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Ömer 54.Bölüm Fragmanı izle (Final)