Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Gezi Parkı' çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gezi olaylarından kimse intikam alamaz. Gezi olayları bu ülkenin demokrasi ve özgürlük sesidir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. Bugün parası olanların siyasi arkası olanların hiç hapse girmediğini savunan Kılıçdaroğlu, "Onlara derhal beraat kararı veriliyor. Harp okulu öğrencileri, garipler, fakir fukara içeride. Diğerlerinin tamamı dışarıda. En son FETÖ'nün iş adamı vardı, savcı hakkında takipsizlik verdi. Parası var arkada dayısı var. Bunlar adalet dağıtamazlar. Adaleti bunlar yok ediyor zaten. Daha önce söylemiştim, kışlaya, camiye, adliyeye siyaseti sokmayın demiştim. Sokarsanız Türkiye’nin başı beladan kurtulmaz. Adliyeye siyaseti soktular" ifadelerini kullandı. 

TÜM AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!

Gökhan Zan savcılığa suç duyurusunda bulundu! MHP Kırklareli seçim şarkısı sosyal medyada gündem oldu Atatürk’e hakaret eden Şevki Yılmaz ve Halil Konakçı'ya çığ gibi tepki MHP’nin İstanbul ve İmamoğlu tiyatrosu reklamı olay oldu! FETÖ elebaşı Fethullah Gülen yeni bir videoyla ortaya çıktı Kim Milyoner Olmak İster'e Filistin sorusu damga vurdu!