Kaza kurşunu ile şehit olan asker memleketine uğurlandı

Gaziantep'te nöbet sırasında bir askerin silahından çıkan kaza kurşunu ile şehit olan Adem Yılmaz memleketine uğurlandı.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde nöbet sırasında arkadaşının silahından çıkan kaza kurşunu ile şehit olan asker Gaziantep’ten memleketi Kütahya’ya uğurlandı. Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi nüfusuna kayıtlı er Adem Yılmaz nöbet sırasında yanında bulunan arkadaşının silahından henüz bilinmeyen bir nedenden çıkan kurşun ile vurulup ağır yaralanmıştı. Ağır yaralanan er Adem Yılmaz, İslahiye Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Şehidin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından Türk bayrağına sarılarak memleketine uğurlandı.




Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri