Kayserispor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig'de 3 maçtır kazanamayan Galatasaray, 6. hafta maçında Kayserispor'a konuk olacak. Galatasaray’da, Kayseri deplasmanına Alexandru Cicaldau, Halil Dervişoğlu ve Berkan Kutlu gibi 11 oyuncuları götürülmedi.

Galatasaray , Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor'a konuk olacak. Kasımpaşa ve Trabzonspor beraberliğinin ardından evinde Alanyaspor'a kaybeden Galatasaray, sahadan 3 puanla ayrılıp yara sarmayı hedefliyor. 

Galatasaray ligin geride kalan bölümünde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda 8 puan topladı. Kayseri temsilcisi ise 5 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi sonucunda 7 puan elde etti.


Kayserispor-Galatasaray maçı bu akşam saat 20:00'de başlayacak. Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Kayserispor-Galatasaray maçı beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak.

Kayserispor-Galatasaray muhtemel 11'ler:

Kayserispor: Lung, Ramazan, Kolovetsios, Yasir, Onur, İbrahim, Attamah, Emrah, Mensah, Thiam, Gökhan

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Alpaslan, van Aanholt, Assuncao, Taylan, Feghouli, Morutan, Emre Kılınç, Mohamed

Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları! Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!