Kayseri’de muhteşem gün batımı

İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Fotoğrafçısı İsmail Tolga Pekşen'in Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndaki Gün Batımı Video Çalişmasi İzleyenlerin Büyük Beğenisini Topladı. Yaklaşık 20 Saniyelik Videoda Kadrajına Ali Dağı, Atatürk Heykeli, Tarihi Kayseri Kalesi, Bürüngüz Camii Ve Erciyes Dağı'nı Alan Pekşen'in Deklanşöre Bastığı Andan İtibaren Çekilen Görüntü Gün Batımına Kadar Devam Etti.

Kayseri’de, Cumhuriyet Meydanı’nda çekilen gün batımı videosu büyük beğeni topladı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü fotoğrafçısı İsmail Tolga Pekşen’in Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndaki gün batımı video çalışması izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Yaklaşık 20 saniyelik videoda kadrajına Ali Dağı, Atatürk heykeli, tarihi Kayseri Kalesi, Bürüngüz Camii ve Erciyes Dağı’nı alan Pekşen’in deklanşöre bastığı andan itibaren çekilen görüntü gün batımına kadar devam etti.

Gün batımında ise Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndaki muhteşem ışık görseli izleyenlerin büyük beğenisini topladı.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 21 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Renault ve Dacia'dan cezbeden mayıs ayı kampanyaları Şahane Hayatım’da Didem’in annesi Firuze ortaya çıkıyor Uyku apnesi erken yaşta kalp krizine neden oluyor! Mayıs ayı Merkez Bankası faiz kararı hangi tarihte açıklanacak?