Kayseri'de FETÖ'den 4 tutuklama

Kayseri'de FETÖ'nün mahrem imamları ile iletişim kurdukları ve askeri öğrenciyken ilişikleri kesildiği belirlenerek gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, Kayseri’de bakkal ve büfe olarak faaliyet gösteren iş yerlerindeki sabit hatlardan TSK mensuplarından sorumlu mahrem imamlar tarafından arandıkları anlaşılan ve askeri öğrenci iken ilişkileri kesilen 8 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 8 kişi, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan A.G., Y.D., O.F.A. ve U.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!