Kaymakamlık sınav giriş yerleri açıklandı!

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre Kaymakamlık sınavı giriş belgesi yayımlandı.

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre Kaymakamlık sınavı giriş belgesi yayımlandı.

Kaymakamlık giriş yerleri belli oldu. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden alabilecek.

ÖSYM GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

KAYMAKAMLIK SINAVI NE ZAMAN?

İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2022-Kaymakamlık) 16 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak. Sınava katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 06 Ekim 2022 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

16 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-Kaymakamlık için adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!