Kasko tek taraflı kazalarda da sigortalıyı korur

Beklenmedik masraflardan korunmak adına araç sahiplerinin kasko sigortası yaptırmalarının büyük bir önem taşıdığına vurgu yapan Sigortam.net, kaskonun öne çıkan avantajlarına ışık tutuyor. Sigortam.net, trafik kazaları ya da park halinde çarpışma gibi durumlardan mini onarıma kadar tüm kapsamları detaylı olarak ele alıyor.

Yükselen otomobil ve yedek parça fiyatları, kaza anında ortaya çıkan masraflara da negatif olarak etki ediyor. Ancak trafik kazaları, sadece iki aracın sürüş halinde birbirine çarpması şeklinde değil, park halinde dururken çarpılması ya da tek taraflı, sabit bir cisme çarpılması gibi karşıda belli bir muhatap sürücü olmadan da meydana gelebiliyor. Bu noktada da araç sahiplerinin beklenmedik masrafların önüne geçmeleri için kasko yaptırmaları büyük önem taşıyor.  Sigortam.net, kaskonun bilinmeyen kapsamlarına ve faydalarına dikkat çekiyor.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında