Kasımpaşa 3-2 Denizlispor maçının gollerini izle

Kasımpaşa, Süper Lig'in 12. haftasında Yukatel Denizlispor'u 3-2 mağlup etti.

Kasımpaşa, Süper Lig'in 12. haftasında konuk ettiği Yukatel Denizlispor'u 3-2 yendi. Lacivert-beyazlılar, mücadelenin 36. dakikasında Koita'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Recep Niyaz skoru eşitleyen isim oldu: 1-1. Kasımpaşa'da 42. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Koita durumu 2-1' getirdi. İlk 45 dakika bu sonuçta tamamlandı. Kasımpaşa, 51. dakikada Varga'nın attığı golle maçta 3-1 öne geçti. Rodallega'nın 90+1. dakikada penaltıdan attığı gol Denizlispor'a yetmedi ve maç Kasımpaşa'nın 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

MAÇIN GOLLERİNİ İZLE

Fuat Çapa yönetimindeki Kasımpaşa bu sonucun ardından 18 puana yükseldi. Ligde kötü günler geçiren Denizlispor'un ise 6 puanı bulunuyor. Öte yandan lig tarihinde iki takım arasında oynanan 9 karşılaşmanın 8'inde kazanan taraf Kasımpaşa olurken, 1 maçta da eşitlik bozulmadı.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle