Kaşıkçı soruşturmasında son dakika! Başkonsolosluğun sır otomobili bulundu

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’na girdikten sonra kaybolmasına ilişkin çok önemli bir gelişme yaşandı.

Suudi  gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’na girdikten sonra kaybolmasına ilişkin çok önemli bir gelişme yaşandı.

Başkonsoloslukta, konsolosun rezidansında ve konsolosluğa ait araçlarda daha önce arama yapılırken Kaşıkçı’nın kaybolduğu günlerde Sultangazi’de bir otoparka bırakılan bir Mercedes ortaya çıktı.

Başkonsoloslukta görevli Türk sürücünün, Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasından birkaç gün sonra otoparka bıraktığı diplomatik plakalı Mercedes’in bulunması olaya yeni bir boyut kazandırdı. Diplomatik plakalı olduğu için araçta henüz arama veya inceleme yapılamadı.


Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak! Burdur’da korkutan deprem! Son dakika depremler Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Göztepe, toplamda 30 sezon yer aldığı Süper Lig'e 6. kez döndü!