Kartal Tibet kimdir, neden öldü?

Yeşilçam'ın usta ismi yönetmen ve senarist Kartal Tibet hayatını kaybetti. Oyuncu Civan Canova, Instagram hesabı üzerinden "Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim" notuyla Tibet'in vefatını duyurdu. Yönetmenliği, senaristliği ve oyunculuğu ile Yeşilçam'a damga vuran Kartal Tibet'in ölüm haberi sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Peki kariyeri başarılarla dolu Kartal Tibet kimdir, Kartal Tibet hangi filmlerde oynadı, Kartal Tibet kaç yaşındaydı? İşte hayatı...

Kartal Tibet'in yaşamı vefat etmesiyle bir kez daha gündeme geldi. Oyuncu, yönetmen ve senarist Kartal Tibet'in ölüm sebebiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, ünlüler de Twitter'dan mesajlarını paylaştı. Suat Yalaz'ın 1960 yılında yarattığı çizgi roman karakteri Karaoğlan'ın sinemaya uyarlanan Karaoğlan: Altay'dan Gelen Yiğit adlı filmde başrolü üstelenerek sanat dünyasıyla tanışan Tibet, "Tarkan" karakteri ile bütünleşmişti.

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir?