Karşılaştırma: iPhone XS mi iPhone XR mı? Hangisi daha çok satıyor?

Birçok benzer özelliği bulunan iPhone XS ve iPhone XR'dan hangisinin daha çok sattığını biliyor musunuz? İşte detaylar...

Türkiye'de yüksek fiyatlarıyla cepleri fena yakan yeni iPhone modellerinden biri olan iPhone XR, diğerlerine kıyasla daha 'ucuz' denebilecek bir telefon. Türkiye'de satış fiyatı 7399 TL'den başlayan cihazın aksine iPhone XS'in fiyat etiketi 9899 TL. Peki bu cihazlardan hangisi diğerine göre daha çok satıyor? 



Apple'ın satış rakamlarına bakıldığında iPhone XR satışlarının net bir şekilde iPhone XS'in önünde olduğu görülüyor. Yani Apple'ın en çok satan yeni iPhone modeli, tek kameralı iPhone XR. Peki diğer iPhone modelleri ne durumda?

iPhone 8 Plus ve iPhone X satışlarında ciddi bir düşüş söz konusu. iPhone 8'e geldiğimizde ise satışların halen yüksek hacimli olduğu dikkat çekiyor. 


Tarihte bugün ne oldu? 10 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Sertab Erener 21 yıl sonra Everyway That I Can ile Eurovision'da!