Karneler alındı

Karneler alındı

2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. Yaklaşık 17,5 milyon öğrenci karne sevinci yaşadı.


Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra yaklaşık 986 bin öğretmen de bugün yarı yıl tatiline girdi. 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısı, 8 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 17 Haziran 2016 Cuma günü sona erecek.


Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı İstanbul’daydı. Avcı, Güzelcehisar İlkokulu’nda öğrencilere karnelerini takdim etti. Karneleri dağıttıktan sonra velilere uyarıda bulunan Bakan Avcı, “Bu karneler bir değerlendirme yapıyor. Ama bu her şeyin sonu değil. Velilerden ikinci yarıyıla hazırlamalarını bekliyoruz. Bütün velilerin karneleri arşivimizde var. Çocuklarına yüklenen aileler olursa onların o karnelerini açıklarız. İşin şakası çocuklarımız dinlensinler” dedi.

TERÖR ÇİRKİN YÜZÜNÜ OKULDA GÖSTERDİ
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde ise terör çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi. PKK’lı teröristler, karne töreni düzenlenen Çelebi Eser Ortaokulu bahçesine el yapımı patlayıcı attı. Olayda 5 öğrenci hafif şekilde yaralandı.
(İHA)

A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Tecavüze Uğrayan Çocuğun Etek Boyunu Soran Avukata Tepkiler Büyüyor Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 28. Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 115. Bölüm Fragmanı izle