Kardeşlerim 62.Bölüm 2. Fragmanı izle | Kardeşlerim 62.Bölüm izle

Kardeşlerim 62.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kardeşlerim 62.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü 8 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Kardeşlerim 62.Bölüm 2. Fragmanı izle | Kardeşlerim 62.Bölüm izle

Başrollerinde Celil Nalçakan ve Ahu Yağtu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kardeşlerim 62.Bölümde de ekrana kitleyecek

KARDEŞLERİM 62.BÖLÜM İZLE

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM ÖZETİ
"Ara sıra kullanın o vicdanınızı, yan etkisi yoktur; insana benzersiniz biraz!"

Ahmet Yılmaz'ın kendi babası olmadığına inanan Ömer, büyük bir sevinç yaşarken, Asiye de öğrendiği acı gerçekle ilgili radikal bir karar almak durumunda kalır. Yasmin, satranç turnuvasının final maçını kazanmak için Asiye'ye karşı sinsi bir plan yaparken; Ömerler, dönemin ilk sınavına hazırlanmak için dört koldan mücadele ederler. Gönül'e karşı iyice hırslanmış olan Şengül, kendini ispatlamak için kolları sıvarken, Ömer'e karşı iyice öfkelenen Sarp ise yaptığı hamleyle beraber, hiç beklenmedik birisinin hayatını tehlikeye atar.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM İZLE

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!