Karayollarında durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Trabzon-Rize yolunun 43'üncü kilometresindeki Çamburnu mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle duble yolun Rize-Trabzon yönü ulaşıma kapandı, ulaşım Trabzon-Rize yönünde bulunan Çamburnu Tüneli'nden iki yönlü sağlanıyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu Odayeri-Paşaköy (3.Boğaz Köprüsü dahil) kesiminde Çamlık Tüneli'nde her iki tüpte de elektromekanik düzenleme çalışmaları yapılacağından, çalışılan tüpte yol trafiğe kapatılacak ve trafik akışı diğerinden iki yönlü verilecek. Çalışmalar, Reşadiye Kavşağı-Çamlık Kavşağı yönündeki güney tüpte başlayacak ve bu yöndeki çalışmaların tamamlanmasını müteakip, kuzey tüpe geçilecek.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum