Karamollaoğlu'ndan Ergenekon açıklaması

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Ergenekon mütaalasına ilişkin, "Bize iftira atanlar mahcup duruma düştüler. Arayıp özür dileyenler de oldu" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, savcılığın Ergenekon davası mütaalasını değerlendirdi. Geçtiğimiz hafta Yargıtay'ın bozma kararının ardından görülen Ergenekon davasında 235 sanık hakkında 647 sayfalık mütalaada, "Ergenekon terör örgütü varlığı ispat edilemedi" denildi.



Haftalık basın toplantısında Ergenekon davasına değinen Karamollaoğlu, savcının dava hakkında verdiği mütaalayı hatırlattı. 

BİZE İFTİRA ATANLAR MAHCUP DURUMA DÜŞTÜLER, ARAYIP ÖZÜR DİLEYENLER OLDU

Karamollaoğlu Ergenekon davası mütaalasın hakkında şunları söyledi;



"Geçmişte bazıları bizi Ergenekonlukla itham etmişlerdi. Hatta bizi İslami kanadı olarak itham ettiler. Şimdi ne oldu? Biz o zaman da Hakk’ı söyledik, bugün de Hakk’ı söyleyeceğiz. Hak bir gün gelip muhakkak ortaya çıkar. Ergenekon diye itham edilen kesim 28 Şubat’ta bizim üzerimizde oyun oynadılar. Bunu da biliyoruz. Ama onlara karşı bir haksızlık yapıldıysa biz sesimizi yükseltmek zorunda kaldık. ‘Yanlış yapıyorsunuz’ dedik. Birtakım kumpaslar kurdular. Adalet adalettir! Adalet yapmacık bir şey değil. Ülkemizin en gizli odalarına ve en gizli belgelerine ulaştılar. Türkiye’ye bunu yapanlar en büyük zararı verenlerdir. Biz gerçekleri her zaman söylemeye devam ederiz. Kimseyi karalamak için değil. Bizim yaptığımız bu gayretleri ümit ediyoruz ki herkes bundan sonra daha doğru değerlendirir.  Bunun için bizim tek ölçümüz Hak’tır ve hukuktur. Milli Görüş 50 yıldır çizgisini hiç bozmamıştır. Milli Görüşçü arkadaşlarımız hapse atıldı. Biz her zaman gerçekleri söyledik. Bize iftira atanlar mahcup duruma düştüler. Arayıp özür dileyenler de oldu”


Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar