Karadeniz'e peşpeşe sağanak yağış uyarıları! 6 Eylül Hava Durumu

KDENİZ

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Isparta ve Burdur çevreleri ile yarın (Salı) Hatay’ın kıyı ilçeleri ve Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Isparta ve Burdur çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA 24°C, 36°C

Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 26°C, 31°C

Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu

HATAY 25°C, 31°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Salı) kıyı ilçeleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ISPARTA 16°C, 30°C

Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, Konya, Aksaray ve Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Konya'nın batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 15°C, 25°C

Parçalı ve az bulutlu

ÇANKIRI 13°C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR 14°C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

KONYA 18°C, 26°C

Parçalı bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı Yağışların bu akşam saatlerinde batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?