Kar, yağmur, buzlanma! Meteoroloji'den 33 kente sarı kodlu uyarı! I 19 Şubat 2021 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son dakika bilgisine göre birçok ilimizde son 1 haftadır etkili olan hava durumunda değişim başlıyor. Soğuk ve kar yağışlı seyreden illerde havalar ısınırken, bir süredir hava durumu ve sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde olan illerde de yeniden düşüş başlıyor. İşte yurtta hava durumu...

Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan son dakika değerlendirmelerine göre, Marmara, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Kütahya, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Bingöl çevreleri, İzmir'in kuzey ve batı kesimleri ve Şanlıurfa'nın doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ayrıca birçok ilde hava durumu değişimleriyle ilgili önemli uyarılar geldi.

İşte kritik son dakika hava durumu bilgisi ve kritik sıcaklık bilgileri;

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!