Kalk Gidelim 73.Bölüm Fragmanı İzle (Sezon Finali)

Kalk Gidelim 73.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kalk Gidelim 73.Bölüm Fragmanı yayınlandı TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 1 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.40 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kalk Gidelim 73.Bölümde sezon finali yaparak yeni sezona kadar ekranlara veda edecek

KALK GİDELİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Seyfettin, Mustafa Ali ve Halil baba ocağını kaybetmemek için her şeylerini ortaya koyup mücadele vermek edeceklerine söz verirler. Belki de ilk defa babalarına karşı bir işi tam olarak başarıp gururla karşısına çıkmak istiyorlardır. Fakat Dal sülalesinin diğer aile üyeleri paylarını almakta ısrarcı davranırlar. Ve Mustafa Ali’yi tanımadıkları için onun üzerinden bir plan yapıp işi kolayca halletmeye çalışırlar.

Diğer yandan Şakir, Ercan ve Efe, Hacı Hüseyin’in evini kazıp define bulmak için zaman kollarlar. Bu kazma işlemi sırasında başları türlü belalara girer. Define olmadığını düşündükleri anda öyle bir şey görürler ki heyecanları iyice artar. Evin etrafında dönüp dururlar. Şakir damat olma avantajını sonuna kadar kullanarak bahçeyi kazmak için uygun ortamı oluşturmaya çalışır. Bunun için Şakir, Nurcan, Nuriye, Sevda ve Hatice’ye Dudu’nun çocuk istemediğini söyleyip, ikna etmelerini ister. Kadınlar bu duyum üzerine harekete geçer ve Dudu üzerine çalışmalarına başlarlar.

KALK GİDELİM SON BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle