Kalk Gidelim 65.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Kalk Gidelim 65.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kalk Gidelim 65.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 6 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Kalk Gidelim 65.Bölümde ekrana kitleyecek

KALK GİDELİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Demir’in Mustafa Ali’yi dolandırıp iflasına sebep olan Roman Rebrov olduğu ortaya çıkınca kaçmaya çalışır. Fakat bunun önlemini ise hiç ummadıkları biri almıştır. Diğer yandan Ali Demir inkar yolunu seçer ve araya Sefer’i sokar. Otel arazisi hususunda Mustafa Ali’ye uygun fiyata yardımcı olacağı haberini gönderince Mustafa Ali’nin girişimci damarı kabarır. Seyfettin ise Ali Demir’le ticaret yapmasını istememektedir. Diğer yandan Seyfettin, Veli ve Nehir kardeşlerin yanına gidip babalarının gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için onlardan yardım ister. Oldukça keyifli bir planla Seyfettin, Ali Demir’in aslından kim olduğunun ortaya çıkarmak için gerekli hamleleri yapar.

Halil, damadı Şakir’le oldukça farklı bir yatırıma imza atarak spor kulübü satın alırlar. Kendi köylerinin takımını alan Şakir kahveyi lokal yapar ve asıl hedefine odaklanır. Fakat bu alışverişte atladıkları çok önemli bir detay başlarını derde sokar ve Nuriye ile Dudu’nun gazabına uğrarlar. Nehir bir yandan babası hakkındaki iddiaların aslını araştırırken diğer yandan Canberk ve Sinan’ın hamlelerini boşa düşürüp, onları da çok ilginç bir oyunun içine dahil eder.

KALK GİDELİM SON BÖLÜM İZLE

 Kalk Gidelim 65.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle