Kahvaltıların vazgeçilmesi çıtır simit tarifi!

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi ve sokak lezzetleri arasında bulunan simit artık evlerinize geldi. İşe giderken satın aldığınız simiti artık evinizde pratik bir şekilde yapacaksınız hem de lezzetine doyamayacaksınız. Simit tarifi sayesinde her sabah masraf etmekten kurtulacaksınız. Evde yapacağınız çıtır çıtır ve olağanüstü lezzete sahip olan simit tarifiyle sabahları karnınızı doyurabileceksiniz.

Çıtır Çıtır lezzetiyle sabah kahvaltılarının vazgeçilmez yiyecekleri arasında bulunan simit'i artık evinizde çok pratif bir şekilde yapacaksınız.

Simit fiyatlarının dahi fazlasıyla pahalılaştığı bu dönem içerisin de en iyisi evde yapılmasıdır. Üstelik dışardan aldıklarınıza göre daha sağlıklı ve daha lezzetli olması dikkatleri üzerine çekiyor.

Simit, poğaça ve çeşitli hamur işleri kahvaltı soflarında en çok tüketilen çeşitleri arasında bulunuyor. Artık hamur işlerini pastanelerden değil evinizde kendiniz yapacaksınız.

Pastane usulü çıtır gevrek simitin tadına doyamayacaksınız. Evde gevrek simit yapılır mı demeyin. Hem de en lezzetlisini ve en sağlıklısını yapabilirsiniz. İşte evde pratik simit yapma fırsatı...

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?