Kahramankazan Belediyesi’nin düzenlediği

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla anlamlı bir davete ev sahipliği yaptı. Başkan Oğuz, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Ankara’da hizmet veren basın yayın organlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, Kahramankazan Belediyesi’nin düzenlediği buluşma etkinliği ile kutlandı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla anlamlı bir davete ev sahipliği yaptı. Başkan Oğuz, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Ankara’da hizmet veren basın yayın organlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kahramankazan Belediyesi bünyesinde hizmet veren Engelsiz Kafe’de gerçekleşen organizasyona Ankara medyasından 80’e yakın gazete, televizyon ve radyonun temsilcileri katılırken yerel basının sorunları da konuşuldu.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında