Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak? Bilim kurulu üyeleri açıkladı

Koronavirüs yasakları kapsamında restoran ve kafeler kapatıldı. Esnafın 'batıyoruz' çığlıkları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısında konuyu ele alacaklarını açıkladı. Bilim Kurulu üyeleri ve uzmanlar, restoranların da açılabileceği kademeli normalleşmenin şartlarını yorumladı...

Koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan yeni tedbirler kapsamında yaklaşık 2 ayı aşkın süredir kapalı olan restoran ve kafelerden yardım çağrıları yükselmeye başladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da konunun kabine toplantısında ele alınacağını söyledi. Peki vaka sayıları hangi rakamlara düşerse restoran ve kafeler açılabilir. Kademeli normalleşme hangi şartlarda başlar? Hürriyet bu soruları uzmanlara ve Bilim Kurulu üyelerine sordu. İşte yanıtları:

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!