Kadir Gecesi ne zaman?

Ramazan ayı içerisindeyiz... Bu mübarek ay içerisinden bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bulunuyor. Milyonlarca Müslüman hem Kadir Gecesi'nin hem de Ramazan Bayramı'nın tarihini sorguluyor. Peki kadir Gecesi ne zaman?

Mübarek Ramazan ayı coşkuyla karşılandı. Bı mübarek ayda günler birer birer ilerlerken Kadir Gecesi sabırsızlıkla bekleniyor. Öte yandan Ramazan Bayramı da iple çekiliyor. Şu günlerde sıklıkla sorulan soru ise "Kadir Gecesi ne zaman, hangi gün? Ramazan Bayramı ne zaman?" şeklinde...

KADİR GECESİ NE ZAMAN?

Kadir Gecesi, Ramazan ayının 26. gününe denk geliyor. Diyanet İşleri Bakanlığı’nın hazırladığı 2021 takvimine göre bu yıl Kadir Gecesi 8 Mayıs Cumartesi günü idrak edilecek.

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Ramazan Bayramı Arifesi- 12 Mayıs Çarşamba

Ramazan Bayramı 1. Gün- 13 Mayıs Perşembe

Ramazan Bayramı 2. Gün- 14 Mayıs Cuma

Ramazan Bayramı 3. Gün- 15 Mayıs Cumartesi

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!