Kadın 56.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Kadın 56.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kadın 56.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kadın dizisinin yeni bölümü 2 Nisan Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Kadın 56.Bölümde de ekrana kitleyecek

KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeşinin avukatı olduğunu öğrenmesiyle kafası karışan Arif’in bu süreçteki en büyük şanslarından biri Kısmet’tir. Olayı en ince detaylarına kadar inceleyen Kısmet, abisine atılan iftirayı çözene kadar bu işin peşini bırakmayacaktır. Araştırmaları sonucunda da Arif’in sırrına çok yaklaşan Kısmet, Arif’i hapishaneden kurtarabilecek midir?

Eli kolu bağlı olan Sarp, tüm olanların kendi suçu olduğunu düşündüğü için her geçen gün kendinden daha çok nefret eder. Bahar, Nisan ve Doruk’a belli etmemeye çalışsa da, Sarp’a bir zarar verilmesinden çok korkmaktadır. Sarp ile bir oyun oynayan ve bir seçim yapmasını isteyen Nezir ise, onun canını yakmak için birine zarar vermekte kararlıdır.

KADIN SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 13. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm Fragmanı izle Hudutsuz Sevda 33. Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 16.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 70. Bölüm Fragmanı izle