Kadın 55.Bölüm Fragmanı İzle

 Kadın 55.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kadın 55.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kadın dizisinin yeni bölümü 26 Mart Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kadın 55.Bölümde de nefes kesecek

KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arif, Bahar’ı korumak için polise gerçekleri anlatmaması üzerine hapse girer. Bu iftiradan kurtulmanın tek yolu ise iyi bir avukattır. Arif kimseye bir şey anlatmamakta kararlı olsa da, avukatıyla tanıştıktan sonra büyük bir şokla karşılaşacaktır.

Nezir’e teslim olan Sarp ise ölüme bir adım daha yaklaşmıştır. Buna karşı Nezir’den ailesini serbest bırakmasını ister ama unuttuğu bir şey vardır. Nezir onu sadece öldürmek değil, aynı zamanda kendi çektiği acıları çektirmek istiyordur.

KADIN SON BÖLÜM İZLE

Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 674.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle