Kadın 26.Bölüm 2. Fragmanı izle

Kadın 26.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kadın dizisinin yeni bölümü 24 Nisan Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Kadın 26.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kadın bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Pırıl ve Suat’ın gizli gizli konuştuğunu duyan Alp’in duydukları hiç hoşuna gitmeyecektir. Artık yönlendirilmekten ve hayatına karışılmasından sıkılan Alp’in Suat ve Pırıl’a karşı bir planı vardır. Şirin ise Alp ile karşılaştıktan sonra aldığı tehditlere rağmen bu işin peşini kolay kolay bırakmayacaktır. Şirin’in iliğinin Bahar’a uyduğunu öğrenen Hatice ve Enver buna hem çok sevinir, hem de bir yandan düşüncelidir. Çünkü hem Şirin’i hem de Bahar’ı ilik nakli için ikna etmek hiç kolay olmayacaktır...





Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle 30 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Ömer 54.Bölüm Fragmanı izle (Final)