Kabine Toplantısı ne zaman saat kaçta yapılacak? İşte gündemdeki konular

Korona virüs günlerinde her kabine toplantısıheyecanla bekleniyor. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları can kulağı ile dinleniyor. Geçen hafta yapılmaya toplantı bu haftaya ertelenirken vatandaşlar 'Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?' sorusunu yoğun bir şekilde yöneltiyor. İşte binlerce kişinin merakla araştırdığı kabine toplantısı hakkında bazı bilgiler...

Türkiye 1 Haziran'dan itibaren kontrolü normalleşme sürecine girerken yeni kabine toplantısının tarihi de büyük bir heyecanla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hangi kararları alacağı büyük merak konusu durumunda... Bu nedenle de 'Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?' sorusu epey yoğun şekilde araştılıyor.

Uzun zaman sonra ilk kez yüz yüze gerçekleşecek olan kabine toplantısı için geri sayım başladı. Önceki haftalarda önemli kararların alındığı kabine toplantısı, bu hafta da benzer kararların alınabilme ihtimali dolayısıyla merakla bekleniyor. 

İşte, Kabine Toplantısı ile ilgili ayrıntılar...

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?