Kabine ne zaman toplanacak? Kabine Toplantısı ne zaman?

İki haftada bir pazartesi günleri gerçekleştirilen Kabine Toplantısı için geri sayım başladı. Bakanlar Kurulu toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını bekleyen vatandaşlar “Kabine ne zaman toplanacak” sorusuna yanıt aramaya başladı.

Kabine Toplantısı kararları son dakika açıklaması ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bekleniyor. Enflasyonla mücadeleden TOKİ sosyal konut projesi detaylarına kadar birçok konu bugün Kabine Toplantısı gündemi içinde yerini alacak. Kabine ne zaman toplanacak sorusu yanıt aramaya başladı. Peki, 5 Eylül 2022 Kabine Toplantısı bugün saat kaçta başlayacak ve bitecek, gündeminde neler var? İşte, detaylar…

EYLÜL KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beştepe'de toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin 5 Eylül 2022 (bugün) tarihinde yapılması öngörülüyor.

Saat henüz tam olarak belirlenmese de geçen toplantılara göre saat 14.00-15.00 sularında başlaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam saatlerinde açıklama için kamera karşısında olacak.

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Kabine gündemi yine oldukça yoğun. Enflasyonla mücadelenin yanı sıra TOKİ sosyal konut projesi detaylarının görüşülmesi bekleniyor. Detaylar 13 Eylül 2022 tarihinde Bakan Kurum tarafından kamuoyu ile paylaşılacak.

Yunanistan gerilimi hakkında konuşma yapması beklenen Başkan Erdoğan'ın geçtiğimiz toplantıda bahsettiği otomobil piyasası ve icralık borç tasfiyesi hakkında da açıklaması bekleniyor.

 
Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri