Jose Sosa'dan olay paylaşım!

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde Milan'a transfer olan ve bu sezon Trabzonspor'a transfer olan Sosa yaptığı paylaşım ile olay yarattı.

Dün akşam oynanan Beşiktaş - Trabzonspor maçında Beşiktaşlı taraftarların tepkisine maruz kalan Sosa, ısınmalar sırasında Vodafone Park'ta ıslıklandı.

2-2 beraberlik ile biten maç sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Arjantinli yıldız, Beşiktaşlı taraftarlardan tepkisini çekerken, Trabzonsporlu taraftarları övgüsünü aldı.

İşte Sosa'nın yaptığı paylaşım!

Dün akşamki gibi sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hep birlikte büyük başarılara imza atabiliriz. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. En Büyük Trabzon!


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte?