Jandarmadan ’’Güven ve huzur’’ operasyonu

Bilecik-Bozüyük karayolunda İl Jandarma Komutanlığı 94 personeli ve İl Emniyet müdürlüğü bağımlısı birimlerle eş zamanlı olarak ’’Güven ve huzur’’ operasyonu yapıldı.Yapılan operasyonda bin 182 şahıs sorgulanmış ve 2 aranan...

Bilecik-Bozüyük karayolunda İl Jandarma Komutanlığı 94 personeli ve İl Emniyet müdürlüğü bağımlısı birimlerle eş zamanlı olarak ’’Güven ve huzur’’ operasyonu yapıldı.

Yapılan operasyonda bin 182 şahıs sorgulanmış ve 2 aranan şahıs yakalanırken, 3 şüpheli hakkında adli-idari işlem yapıldı. 308 araç kontrol edilirken, 11 araç yakalandı. Ekipler tarafından, 4 araca ise cezai işlem uygulandı. 9 araç trafikten men edilirken, bin 506 lira para cezası kesildi. Öte yandan ekipler, umuma açık toplam 31 iş yerini de kontrol etti.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!