İzmitliler ışıklı banklara oturacak

İzmit Belediyesi tarafından Sabri Yalım Parkı ve Belsa Plaza önüne led ışıklı banklar konuldu.Toplamda 5 adet ışıklı bankın yerleştirildiğinin bilgisini veren Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Belsa Plaza bölgesi vatandaşlarımızın...

İzmit Belediyesi tarafından Sabri Yalım Parkı ve Belsa Plaza önüne led ışıklı banklar konuldu.

Toplamda 5 adet ışıklı bankın yerleştirildiğinin bilgisini veren Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Belsa Plaza bölgesi vatandaşlarımızın en yoğun olduğu yerlerden biridir. Vatandaşlarımızın oturma ihtiyaçların cevap verebilmek adına bölgedeki oturma alanı sayısını arttırdık. Koyduğumuz bankaların oturma özelliğinin dışında, akşam aydınlatma özelliği de bulunuyor. Vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanan banklar hem ihtiyaç gidermekte hem de akşamları hoş bir görüntü oluşturuyor.

Belediyenin yaptığı çalışmalarla ilçenin her geçen gün daha da güzelleştiğini ifade eden vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?